η  κακομοίρα   Φαίη Σκορδά,,να ειναι καλά ο κόσμος που την χαζεύει στην tv

Στη Τήνο απολαμβάνουν τις διακοπές τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά (μετα από την τεράστια δουλειά με τρομερή κούρασή που κάνουν να λένε βλακείες !!και να παίρνουν τρελό χρήμα!) μαζί με τους δύο γιους τους. ()

Η 34χρονη παρουσιάστρια και ο 45χρονος παρουσιαστής σύζυγός της απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μεσημεριανή τους έξοδο στο νησί, χωρίς τα παιδιά τους.

η  κακομοίρα   Φαίη Σκορδά,,να ειναι καλά ο κόσμος που την χαζεύει στην tv

  • Δύσκολες ώρες για την καλοταϊσμένη και κακομαθημένη Φαίη Σκορδά... συμπαράσταση στο ξεκατίνιασμα!
  • ΚΟΡΗ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ,,,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....ΑΠΟ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!! ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΤΣΟ! ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ TV ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΖΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ!

    Follow Share:

    Post A Comment: 0

    Blog

    Disqus

    O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

    _ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications