Δεν νιώθω καθόλου καλά. Καταρρέω! Η ξαφνική αδιαθεσία της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της και η παραδοχή της ότι είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης προκάλεσε πανικό. Για μία ακόμη φορά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της..

μεγάλης δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, γεγονός που έχει επιβαρύνει και την υγεία της. (ναι, μην χάσει κάτι ψίχουλα από τα δις που έχει!)

Την ώρα που οι συνεργάτες της αναφέρονταν σε ένα ρεπορτάζ, εκείνη είχε χάσει το χρώμα της και με πάρα πολύ κόπο προσπαθούσε να κρατηθεί στα πόδια της. Η εικόνα της τους… πάγωσε όλους, αφού δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από το προηγούμενο λιποθυμικό επεισόδιο...

Λες να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει? ,βλέπε ,Ελένη Μενεγάκη στον Alpha,, το μηνιάτικο της 123.000 ευρώ!!! κάτσε εσύ με 500 !!
, μέχρι και οι συνεργάτες της την πήραν χαμπάρι! Ελένης Μενεγάκη στον αέρα σκύλα και δοσίλογη video
Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications