δεν θα σας αρέσει αυτό τροπή σας μπαίνουν και μικρά παιδιά

15 άχρονα και όχι μόνο βγάζουν φώτο μόνο και μόνο να την βάλουν στο facebook ο κομπλεξίσμος και η βλακεία σε όλο του το μεγαλείο έχει γεμίσει ψώνια με 5000 σαλιάρηδες φίλους και 500 φώτο ξεκολε λες και είναι η σταρ Ελλας !

μπαίνει η κάθε κυρία σε σελίδες που βάζουν διάφορες φώτο, η βιας και βρίζει η στο facebook κάνουν αναφορές !

ρε κυρα μου τάχα καλή μαμά έχεις μυαλό ;

αφού το κακομαθημένο παιδάκι σου που του έχεις πάρει υπολογιστή και το παράτας στο δωμάτιο θα μπει στο ίντερνετ και θα γράψει την λέξη σ@@@χ αφού την βλέπει παντού ,, και θα δει κανονικό π@@@@ρνο !

αφήστε λοιπόν τον κήρυγμα του στυλ μπαίνουν μικρά παιδιά !!!! για πιο λόγο να μπαίνουν ίντερνετ μυξιάρικα;

για πιο λόγο το 12 χρόνο έχει facebook ; και ειδικά η βλαμμένη κορούλα σας που την έχει δει γυναικάρα από τα πολλά πεσίματα ..γέμισε το facebook βλαμμένα που έχουν ξεκολλε φώτο και την έχουν δει ντίβες δεν έχουν γονείς να της μαζέψουν;

φυσικά και έχουν άλλα η μαμά τους μόνο να λέει στην γειτόνισά ότι, η κορούλα της ξέρει πολύ καλά από ίντερνετ και καφιεται για τα κατορθώματα της κακομαθημένης κορούλα της ξέρει.

μια κοινωνία μπάχαλο, πας να πιεις ένα καφέ και ακούς κάτι 15 άχρονα να μιλούν σαν νταλικέρηδες ! η γενιά η δίκη μου δεν είχε ίντερνετ ούτε μιλούσε έτσι ..

δεν τα μαζεύεται και αφήστε τα κηρύγματα γιατί πολλές από εσάς είστε πραγματικά για σφαλιάρες όταν βάζετε μικρά παιδιά φώτο προφίλ στο facebook ! λες και μόνο εσείς κάνατε παιδιά ! η ανεβάζεται 50 φώτο το μωρό σας ! αυτό το ρώτησες αν θέλει να το βάλεις ? η το θεωρείς ιδιοκτησία σου ? η νομίζεις ότι της φώτο της βλέπουν μόνο οι φίλοι σου ? ψώνια από 12 άχρονα μέχρι 50 άρες το facebook,σε πολλές μάλιστα ίντερνετ είναι μόνο το facebook!!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications