Στρατιωτική επιθεση στη Συρία  νωρίτερα  απο την Πέμπτη, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι
πυραυλικές επιθέσεις

Οι ΗΠΑ θα μπορούσε να χτυπήσει τη Συρία σε τρεις ημέρες με πυραυλικές επιθέσεις,που ίσως αρχίζει την Πέμπτη, σε μια επίθεση περισσότερο για να στείλει ένα μήνυμα στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ,είπαν στο NBC News την Τρίτη υψηλόβαθμα στελέχη των ΗΠΑ .

«Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι αθώοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά έχουν πέσει θύματα των χημικών όπλων σε επιθέσεις στη Συρία, και δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό, την αποτρόπαια χρήση χημικών όπλων στη Συρία: το καθεστώς της Συρίας», δήλωσε ο Μπάιντεν.

τους έπιασε ο πόνος κλασικά από την εποχή του βιετναμ!!!

Λευκός Οίκος, γραμματέας Τύπου Jay Carney επανέλαβε την Τρίτη ότι ο Λευκός Οίκος δεν εξετάζει τη σκόπιμη ανατροπή του Άσαντ.

Οι επιλογές που εξετάζουμε δεν είναι για αλλαγή του καθεστώτος», δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης σε δημοσιογράφους. «Είναι για την αντιμετώπιση της σαφή παραβίαση του διεθνούς προτύπου που απαγορεύει τη χρήση χημικών όπλων."

δεν λένε ότι έψαχναν μια αφορμή!

πυραυλικές επιθέσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει από το Πολεμικό Ναυτικό αντιτορπιλικά και υποβρύχια στην Μεσόγειο Θάλασσα. Οι ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες έχει μετακινήσει τα αντιτορπιλικά πιο κοντά στη Συρία, η οποία βρίσκεται στην ανατολική άκρη της θάλασσας, αλλά αυτό ήταν κυρίως μια συμβολική κίνηση. οι πυραύλοι Tomahawk είναι τόσο ακριβείς ώστε να μπορούν να χτυπήσουν κτίρια , και θα μπορούσαν να χτυπήσουν στόχους από πολύ μακρύτερα δυτικά στην περιοχή της Μεσογείου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ποιά Πέμπτη ακριβώς;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications