Ομπάμα  Δικαιολογώντας  την επίθεση  στη Συρία,
syria polemos

η κυβέρνηση Ομπάμα κυκλοφόρησε έκθεση που δικαιολογεί την αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, σύμφωνα με το CBS News. Η είδηση ​​έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά όταν ο Υφυπουργός John Kerry οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου στην οποία περιέγραψε την περασμένη εβδομάδα της χημικές επιθέσεις στη Συρία ως «χυδαιότητα» που «αψηφούν κάθε κώδικα ηθικής."

το News CBS περιγράφει μια συνάντηση της εθνικής ομάδας της ασφάλειας του Ομπάμα που έλαβε χώρα το Σάββατο. Κατά τη συνάντηση υπήρχε «λεπτομερής ανάλυση» των στοιχείων σχετικά με τις χημικές επιθέσεις ,και την υπόθεση ότι το συριακό καθεστώς ήταν πίσω από αυτό."

Από το CBS News :

Δεν υπήρξε καμία συζήτηση κατά τη συνάντηση το Σάββατο ότι μια στρατιωτική απάντηση είναι απαραίτητη. Obama διέταξε τις νομικές δικαιολογίες για μια στρατιωτική επέμβαση,συζήτηση με το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σχετικά με εικαζόμενες παραβιάσεις της Σύμβασης της Γενεύης και Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα.

ο Ομπάμα εγκαινιάζει μια επίθεση, οι ΗΠΑ είναι ήδη καλά οργανωμένη Υπάρχουν τέσσερα πολεμικά πλοία του Ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο, για να εκτοξεύσουν πυραύλους cruise μέσα σε λίγες ώρες από τη λήψη οδηγιων του Ομπάμα, και ένα βρετανικό υποβρύχιο φέρεται να υπάρχει κοντά, σύμφωνα με New York Times

ο Ομπάμα μετατρέπεται σε Τζορτζ Μπους

Τζορτζ Μπους

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης, δήλωσαν ότι αν και ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν είχε πάρει μια τελική απόφαση για στρατιωτική δράση, είναι πιθανή μια περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση - πυραύλων Κρουζ που θα ξεκινήσει από την αμερικανική μηχανή καταστροφής στη Μεσόγειο Θάλασσα σε στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, για παράδειγμα - και όχι μια διαρκή αεροπορική εκστρατεία αποσκοπεί στην ανατροπή του Bashar al-Assad, τον Πρόεδρο της Συρίας, ή να αλλάξει ριζικά τη φύση της σύγκρουσης στο έδαφος.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣΆδεια Creative Commons
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications