ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ +18

Eίμαι καθημερινός αναγνώστης της ιστοσελίδας και μόλις χθες έλαβα το παρακάτω αποτρόπαιο προωθημένο μέηλ το οποίο και σας κοινοποιώ με κάθε επιφύλαξη,διότι οι πληροφορίες που δίνει είναι ελάχιστες και ελλιπείς,αλλά το θεωρώ αληθές για μια εμπόλεμη περιοχή όπου η πληροφόρηση παρέχεται με το σταγονόμετρο.

Μου είπε ο αποστολέας του μέηλ να το διαδώσω όπου μπορώ και εγώ σκέφτηκα εσάς.Eσείς θα αξιολογήσετε αν πρέπει να δημοσιευθεί ή όχι. ΄Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο κύρος της σελίδας σας και θα ναι σεβαστή κάθε απόφασή σας. Το πανέμορφο κοριτσάκι αυτό του οποίου ούτε το όνομα δεν ξέρουμε σίγουρα έχει αγιάσει !

Και θέλω να ελπίζω ότι τα αγαρινά σκυλιά τουλάχιστον δεν το βίασαν πριν το σκοτώσουν, όμως η δεύτερη φωτογραφία δυστυχώς άλλα μου βάζει στο μυαλό...Ο Θεός να την έχει στις αγκάλες του τώρα και αιωνίως στον παράδεισο ως άγγελό του. Αμην!

Κι ας προσευχόμαστε ο Κύριος να συντομεύσει το μαρτύριο των χριστιανών αδελφών μας σ`αυτήν την φριχτά δοκιμαζόμενη περιοχή.

Παρακαλώ αν δεν είναι απαραίτητο να μην δημοσιευθούν τα προσωπικά μου στοιχεία. Βάλτε τα αρχικά μου. Αν είναι απαραίτητο ,δημοσιεύστε τα. Σας ευχαριστώ. Αλέξανδρος Β............ καθηγητής Θεσσαλονίκη. Δείτε παρακάτω το προωθημένο μέηλ που έλαβα στα αγγλικά και θα καταλάβετε. Καλού κακού σας στέλνω και τις φωτό σε συνημμένα αρχεία γιατι μπορεί να μην φανούν μέσα από το μέηλ.

syria dolofonia kopelas xristianhs Subject: Fwd: FW: Fwd: A MESSAGE FROM SYRIA....shocking To: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Subject: A MESSAGE FROM SYRIA.... POOR CHRISTIANS..... UNFORTUNATELY OUR WESTERN MEDIAS NEVER MENTION THE SUFFERING OF THE CHRISTIANS IN SYRIA ... WE NEED TO TAKE ACTION. PLEASE SEND THIS MESSAGE TO ALL YOUR FRIENDS AND RELATIVES

Post A Comment:

2 comments

Marieείπε...

Είχα πληροφορηθεί πριν από καιρό που είχα ξαναδει αυτή τη φωτογραφία και είχα σοκαριστεί, ότι ευτυχώς δεν είναι αληθινή.. Δε μπορώ να θυμηθώ όμως που για να σ'ενημερώσω καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι είναι άλλη μία φάρσα διαφορετικά...

nikosείπε...

υπαρχουν βιντεο που δειχνουν τι κανουν και δεν ειναι ψευτικα !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications