Προς δηθεν ερευνητές και λοιπούς  ψαγμένους που τα έχουν κάνει σαλάτα !!!
Προς δηθεν ερευνητές και λοιπούς  ψαγμένους  !που τα έχουν κάνει σαλάτα !!!

Ακούω κατι τρελά χωρίς καμιά απόδειξη ,και μάλιστα πολλά απο αυτά ειναι προπαγάνδα, απο κάποιους που βγαίνουν στον Κωδικά μυστηρίων.

Για αρχή κατι "ερευνητές" ονόματα δεν λέμε, που βλέπουν απο θεολογικής σκοπιάς την ελίτ , τα έχουν κάνει σαλάτα, καταρχήν δεν γίνεται να είσαι αληθινός ερευνητής και θρήσκος! για τον απλο λόγο οτι σαν ερευνητής υποτίθεται! οτι έχεις ανακαλύψει τι παίζεται με τις θρησκείες!

Εδω να πω οτι όταν όλοι έψαχναν τι ρόλο παίζει ο θεός της καταστροφής στο cern το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ήταν η μονή σελίδα και ο μοναδικός στην Ελλάδα ίσως και παγκόσμια που γράψαμε τι ρόλο παίζει, και ποιος ειναι αυτός ο θεός με στοιχειά!

Ένα άλλο που βλέπω συχνά απο πολλούς ειναι οτι αναμασούν προπαγάνδα, τι είπε ο ένας τι είπε ο άλλος άρα ετσι ειναι , κύριος απο το εξωτερικό, οπως και παίρνουν έρευνες και τις παρουσιάζουν ως δίκες τους.

Για να μην μιλήσουμε για κατι λαμογια του ίντερνετ που υπηρετούν το σύστημα, κατι ύποπτες ομάδες ΕΟΕ κτλ που ειναι και μέλος κατά πάσα πιθανότητα το μεγαλύτερο λαμογιο στο ελληνικό ίντερνετ,(απο ολα έχει ο μπαξές: πυραμίδες ,χρυσός,antiseo,δικτυακό πόλεμο προσωπικά στην σελίδα μας και όχι μόνο,παράνομος τζόγος, και οτι μπορεί να φανταστεί ο καθένας!) παράδοξος όλοι οι γνωστοί "ερευνητές" που έχουν σχέση με την πάρα πάνω ομάδα δεν έχουν να δείξουν κατι,άπλα λένε τα ίδια και τα ίδια και οτι νέο βγάζουν στο εξωτερικό άλλοι!

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι! αν κρίνω απο τον αδίσταχτο katoxika νέα που έπαιρνε δικά μας άρθρα και δίκη μας ερευνά ως δίκη του, και μετα την απαγόρευση έκανε ιντερνετικο πόλεμο antiseo και όταν είδε οι δεν πιάνει, με συκοφάντησε δημοσιά και μάλιστα μετα απο τοσο καιρό το καλοκαίρι του 2015 και σε όλες τις άλλες σελίδες, όταν η ιστορία ειναι απο το 2013,μάλλον ενόχλησαν αυτά που λέμε εδώ τους μασόνους.

Όταν δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον συκοφάντησε τον και γελοιοποίησε τον, δόγμα της ελίτ

Ένα άλλο δόγμα : μισές αλήθειες¨, μια αλήθεια στα 5 ψέμματα, η καλύτερη χειραγώγηση, εφαρμογή στις πιο πάνω σελίδες!οι κομμουνιστές του olympia.gr θίξαμε τα αφεντικά τους τους Εβραίους όταν αποκαλύψαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα οτι οι Εβραίοι δεν κάνουν χημειοθεραπείες και είχε γίνει σάλος το 2013! μας αντέγραψαν ένα σορό σελίδες

ellinikahoaxes.gr σελίδα ανθελληνων που βγάζει ως ψέμματα τις αλήθειες μου δεν αρέσουν στην ελίτ, ακομα συκοφαντεί ανεξάρτητες σελίδες στο ίντερνετ και όχι μόνο εμάς,πότε δίκες τους , αν βρει κάποιος εκεί το katoxika και άλλες γνώστες σελίδες του συστήματος να μας πει!

katoxika.gr, μετα τις αποκαλύψεις που έκανα για αυτή την σπείρα το 2013 και αυτό γιατι μας έκανε πόλεμο, και βγήκαν και αλλα στην φορά για την δράση του απο άλλους, εξακολουθεί να έχει σελίδα, και να το παίζει ερευνητής! ο λόγος που δεν του έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ειναι για τον απλο λόγο οτι δεν υπάρχει δικαιοσύνη , οπως δεν υπάρχει για αυτούς που καίνε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια ,οποιος κατάλαβε κατάλαβε, εξάλλου μόνο οι παράνομες πράξεις που έκανε έπρεπε να είχε εξαφανιστεί απο το ίντερνετ. (μάλιστα έχει απειλήσει οτι θα με βρει και θα σκοτώσει μαζί με την σπείρα του ο 2013,το μήνυμα του ειναι διαθέσιμο ακομα)

Εδω έχει και εξήγηση γιατι,πολλοί απο τους ερευνητές με σχετικές ομάδες οπως η πιο πάνω, δεν μίλησαν καν όταν προσπάθησαν να έρθω σε επαφή!

Μέσα σε ολα αυτά βάλτε οτι είμαστε η μοναδική σελίδα, που έχει αναφέρει πράγματα, με αποδείξεις, που δεν βρήκε κάνεις απο όλους αυτούς τους υποτιθέμενος ερευνητές, τόσα χρονιά! που πολλοί έχουν γράψει και βιβλία, μάλιστα κάποιες απο αυτές τις έρευνες ανατρέπουν όσα ξέρει η μάζα, με στοιχειά και αποδείξεις,πχ ας πούμε την ερευνά περί ναζι, που δεν βολεύει όχι μόνο τους κομμουνιστές (που ειναι και φανερή κυβέρνηση τώρα, σε αντίθεση με κρυφή κυβέρνηση που ήταν απο το 1974)αλλα και την ίδια την ελίτ και τους Εβραίους!όλοι αναπαράγουν κομμουνιστικη προπαγάνδα!!!!τους πονάει η αλήθεια όταν απο τα σχολειά ακομα, σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν εκπαίδευσει την μάζα ψέμματα! και πολλοί αξιόλογοι έχουν πέσει στην παγίδα τους.Πως δουλεύει όλο αυτό; βλέπε εδώ Ξέρετε για το πείραμα των πέντε πιθήκων; Γίνονται υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»…

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications