θεός εναντίον σατανά, God vs Satan - The Final Battle,Ντοκιμαντέρ

God vs Satan - The Final Battle
Αρμαγεδδών. Είναι ένα καθολικό θέμα που διαρκεί αιώνες και σύμφωνα με τους πιστούς , έχει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία σήμερα . Η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Αρχαία κείμενα ,(που λένε την αλήθεια και μόνο! δεν υπάρχει άλλη!) από τη Βίβλο και το Κοράνι, (μιας και είναι μια μια όψη του ίδιο νομίσματος!) μας έχουν εισάγει στην έννοια του Θεού και του αντιπάλου του , ο Σατανάς , δύο επικές δυνάμεις προορισμένες να αντιμετωπίσουν η μια την άλλη σε μια τελική μάχη. Απο πού οι ιστορίες προέρχονται, πώς έχουν διαμορφωθεί σε όλη την ιστορία και πώς το Ισλάμ , Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός συνέβαλε ; οι 3 πληγές την ανθρωπότητας! Πάρτε μια γεύση από το Αρμαγεδδών την επική μάχη μεταξύ του Θεού και του Σατανάς.

God vs Satan - The Final Battle
 Παραγωγής: History Channel
  Διάρκεια: 01:25:14 min
  Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι Γλώσσα: Αγγλικά

ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ ΙΝΚΑΣ ΤΟ MAHABHARATA ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΆΡΧΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ!

"Οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι όταν ο Αδάμ και η Εύα αμάρτησαν στην Εδέμ και στράφηκαν μακριά από το Θεό, και έφερε την αμαρτία στον κόσμο, και γύρισε όλο το ανθρώπινο γένος μακριά από τον Θεό.
Το δόγμα απαλλάσσει τον Θεό από την ευθύνη για τα κακά που κάνουν στον κόσμο μας, με τη δικαιολογία οτι ο Αδάμ και η Εύα έφερε το κακό σε έναν τέλειο κόσμο,! που δεν υπάκουσε. Μία εναλλακτική κατανόηση της ιστορίας της πτώσης τονίζει ότι ο Αδάμ και η Εύα έκανε λάθος, επειδή ξέπεσε στον πειρασμό του φιδιού στον Κήπο της Εδέμ. "

Post A Comment:

1 comment

Lu...είπε...

Είναι παλιό άρθρο...αλλά δεν μπορώ θα σχόλιαςω...πως είναι δυνατόν να μην έχουν καταλάβει ακόμα ????????
Πως..... η θρησκευτικοι που διδάσκουν στα σκολειο που έχω γνώριση προσωπικά κ όντος έχουν αγνά αισθήματα κ στα αλήθεια πιστεύουν,οι παπάδες,γιατροί ,νοσοκομεσες,στρατιωτική απλοί άνθρωποι που πράγματι μέσα από την καρδιά τους πιστεύουν,αλλά κ άνθρωποι που είναι ψιλά μέσα στο σύστημα κ το υπηρετούν νομίζοντας ότι είναι διαφορετική κ σε καλύτεροι θέση από εμάς τους υπόλοιπους....πως δεν έχουν καταλάβει ότι
Θεός,διάολος Χριστός,ένα κ το αυτό,αυτό το παραμύθι που μας έχουν πει βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα σε βγάζει στο ίδιο δρόμο....πεθαίνουμε σκλάβοι κ ξαναγενιομαστε σκλάβοι...αυτός νοιάζεστε μόνο για την εαυτό του!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications